Elszántad magad, hogy versenyúszó leszel?
Vár az IRON SWIM BUDAPEST úszó klub
Hozd ki magadból a legjobbat!

Miért válassz minket?

Magyar zsenialitás,
svájci precizitás,
nyugati mentalitás
icons8-olympic-rings-96

HOSSZÚ KATINKA

Háromszoros olimpiai bajnok, gyerekek és felnőttek példaképe, aki már az eddigi pályafutásával is jelentős motivációt jelent.
icons8-facebook-like-96

MINŐSÉG

Kell a mennyiség is, de nálunk a minőség az első, háttértámogatás, korszerű eszközök és kutatásokkal alátámasztott módszerek jellemzik klubunkat.
icons8-settings-96 (1)

MOTIVÁCIÓ

Úszóinknak mind humán, mind szakmai téren segítséget és támogatást nyújtunk ahhoz, hogy a saját maguk által kitűzött céljaikat elérjék.
icons8-people-96

CSAPAT

Egy közösség, amelybe az úszást, a sportot szerető versenyzők tartoznak, egy csapat, amely támogat, lelkesít, ösztönöz, mert a siker is csak közösen jó.
Iron Swim - Hosszú Katinka
Az Iron Swim Budapest Klub CSOPORTJAI!

Elite

Azon versenyzők csoportja, akik a hazai és nemzetközi elitversenyeken képviselik a klubot és Magyarországot.

Junior / Ifjúsági

A képzés célja, hogy az itt edző úszókat felkészítsük az elitcsoportba kerülésre, valamint hazai országos és nemzetközi korosztályos viadalokra.

Youth / Serdülő

Elsődleges cél az úszók integrálása a hazai versenyrendszerbe, felkészíteni őket a saját korosztályuk országos bajnokságára.

Senior

Az egészségmegőrzés mellett a cél a hazai és nemzetközi masters-versenyekre való felkészítés.

Kids / Gyermek

A csoport célja a tehetségek megtalálása és további menedzselése, az intenzív technikai képzés.
Budapest, 2017. július 30.A győztes Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 30-án.MTI Fotó: Kovács Tamás
TOKIÓ 2020
nyári olimpiai játékok
Nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út…
Élj át minden pillanatot!
Hivatásos Elite úszók

A klub csúcsa, ahova megtiszteltetés bekerülni, ugyanakkor kőkemény munkával bárki előtt nyitva az ajtó, ha a céljai között szerepel, hogy a hazai és nemzetközi elitversenyeken induljon. A csoport úszói heti 8-10 szárazföldi és medencés edzést végeznek a szakmai stáb magasszíntű háttértámogatásával.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
[email protected]

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
[email protected]

Adatkezelési tájékoztató

Ifjúsági Junior képzés

Az ifjúsági korú versenyzők szintén heti 8-10 szárazföldi és medencés edzéssel készülnek a korosztályos megmérettetésekre. Az erőnléti edzés, melyet kiválóan felszerelt tornateremben végeznek, kiegészül saját testes, gyógytornász segítségével összeállított tornával. A legmodernebb eszközökkel és módszerekkel dolgoznak azért, hogy bekerüljenek az elitcsoportba.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
[email protected]

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
[email protected]

Adatkezelési tájékoztató

Serdülő Youth képzés

Heti 6-8 edzéssel, saját testes, gyógytornász segítségével összeállított tornával kiegészítve az itt úszókat arra készítjük fel, hogy a legjobb eredményeket érhessék el saját korosztályuk országos bajnokságán, néhány esetben akár külföldi utánpótlásversenyeken.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
[email protected]

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
[email protected]

Adatkezelési tájékoztató

Gyermek Kids képzés

A legfiatalabbaknál az intenzív technikai felkészítésre fókuszálunk, a heti 5-6 medencés edzés mellett már itt is bevezetjük az életkor sajátosságait is figyelembe vevő saját testes, gyógytornász segítségével összeállított tornát, felkészítjük a gyermekeket a következő szintre lépésre.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
[email protected]

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
[email protected]

Adatkezelési tájékoztató

Masters Senior képzés

A cél nem csak az egészségmegőrzés, egyre több az olyan úszó, akik az élsport helyett, esetleg utána, ugyanolyan motiváltan szeretnének készülni a hazai és nemzetközi masters-versenyekre. Mi nekik is megadjuk azt a magasszintű háttértámogatást, mint klubunk többi úszójának.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
[email protected]

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
[email protected]

Adatkezelési tájékoztató

Akiknek a szemében Te mindig bajnok vagy!
Az Iron Swim Budapest Klub edző csapata
Petrov Árpád - Iron Swim, vezetőedző

Petrov Árpád

Vezetőedző

Petrov Árpád, vezetőedző

Sportcsaládból érkezett, több mint másfél évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, mint úszóedző. Hat évig Magyarországon tevékenykedett segédedzőként, tíz évet Svájcban dolgozott klubszinten, illetve az utánpótlás-válogatott vezetőedzőjeként. Jellemzően viszonylag kevés gyerekből kis vízfelületen kellett eredményt kovácsolnia, ami sikerült is. Magyarországon világversenyeken szereplő úszók felkészítéshez asszisztált, Svájcban nemzeti szinten ért el mérföldkőnek számító eredményeket.

„A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel.” (Seneca)

Lazar1

Lazar Zlatic

Edző

Lazar Zlatic, Edző

Úszó és edzőként is dolgozik. Rióról egy másodperccel maradt le, ennyi hiányzott, hogy bekerüljön a szerb válogatottba, de úgy érzi, van még ideje. Nagyon szeret edzősködni, sokkal jobb edzőnek tartja magát, mint amilyen úszó. Fontosnak tartja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az edzéseken, de ha munkáról van szó, nem ismert tréfát. Mindent elkövet, hogy a tanítványai beleszeressenek a sportágba, ahogy vele is történt ötéves korában.

“A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. (…)

Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár és közben viseld el a pofonokat. Ne mutogass másra. Ne mondd, hogy nem Te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki, ez gyáva duma, és Te fiam nem vagy gyáva. Te jobb vagy annál!”

Gogolák Dániel

Edző

Gogolák Dániel, Edző

A pécsi egyetemen végzett testnevelő-edzőként. Kilenc évig igazolt úszó volt Kőbányán. Számára az úszás egy olyan közeget jelent, ahol elfelejtheti a rohanó élet fáradalmait és kikapcsolódhat, és ha szükséges, kemény edzésekkel vezetheti le a felgyülemlett feszültséget. Két évig foglalkozott gyermekek úszásoktatásával.

„A jó munkához idő kell. A jó munkához igenis sok időre van szükség. Van, akinek ez kevesebb, de az átlagnak “sajnos” sok, akár több évet is jelenthet. Ezalatt a hosszú idő alatt ismeri meg magát az ember, hogy milyen fából is faragták valójában.”

Sirkó Bálint

Edző

Sirkó Bálint, Edző

A szülei vezetik a tatabányai úszóegyesületet, anyukája 25 éve oktat, apukája edző. Az uszodában nőtt fel, ott volt az órákon, nyári táborokon, majd versenyzőnek állt. Elmondása szerint azonban inkább szorgalmas, mintsem tehetséges úszó volt. Az érettségi előtt úgy döntött, a tanulást választja. A Testnevelési Egyetemen járt testnevelő-edzői szakra, majd a mentora fél év után felajánlotta, hogy tanítson a TF úszóiskolájában. Három éve része az életének az úszásoktatás, és az Iron Swim Budapestben edzőként is debütált.

„Igyekszem arra buzdítani a tanítványaimat, hogy akkor is csinálják meg a munkát, amikor nem látja őket senki, hogy belülről jöjjön a motiváció. Ha majd sikeresek lesznek, és felállnak a dobogóra, akkor úgyis mindenki őket fogja nézni.”

Mi a Titok ?

Van egy pillanat, amikor reggelente belenézel a tükörbe: elszántad magad vagy nem? – LeBron James

Elhivatottság
Kitartás
Kemény munka
x3

Olimpiai bajnok

x7

Világbajnok

x14

Európa-bajnok

ÉLET AZ IRON SWIM BUDAPEST KLUBBAN
Legyél részese te is!

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

CONTACT INFORMATION

50 East 52nd Street
Brooklyn, NY 10022
United States
+1322224332
+1323345455

Do you have questions about how Economist can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.

Hard Work Always Pays Off
A kemény munka MINDIG kifizetődik!