Elszántad magad, hogy versenyúszó leszel?
Vár az IRON SWIM BUDAPEST úszó klub
Hozd ki magadból a legjobbat!

Miért válassz minket?

Magyar zsenialitás,
svájci precizitás,
nyugati mentalitás
icons8-olympic-rings-96

HOSSZÚ KATINKA

Háromszoros olimpiai bajnok, gyerekek és felnőttek példaképe, aki már az eddigi pályafutásával is jelentős motivációt jelent.
icons8-facebook-like-96

MINŐSÉG

Kell a mennyiség is, de nálunk a minőség az első, háttértámogatás, korszerű eszközök és kutatásokkal alátámasztott módszerek jellemzik klubunkat.
icons8-settings-96 (1)

MOTIVÁCIÓ

Úszóinknak mind humán, mind szakmai téren segítséget és támogatást nyújtunk ahhoz, hogy a saját maguk által kitűzött céljaikat elérjék.
icons8-people-96

CSAPAT

Egy közösség, amelybe az úszást, a sportot szerető versenyzők tartoznak, egy csapat, amely támogat, lelkesít, ösztönöz, mert a siker is csak közösen jó.
Iron Swim - Hosszú Katinka
Az Iron Swim Budapest Klub CSOPORTJAI!

Elite

Azon versenyzők csoportja, akik a hazai és nemzetközi elitversenyeken képviselik a klubot és Magyarországot.

Junior / Ifjúsági

A képzés célja, hogy az itt edző úszókat felkészítsük az elitcsoportba kerülésre, valamint hazai országos és nemzetközi korosztályos viadalokra.

Youth / Serdülő

Elsődleges cél az úszók integrálása a hazai versenyrendszerbe, felkészíteni őket a saját korosztályuk országos bajnokságára.

Senior

Az egészségmegőrzés mellett a cél a hazai és nemzetközi masters-versenyekre való felkészítés.

Kids / Gyermek

A csoport célja a tehetségek megtalálása és további menedzselése, az intenzív technikai képzés.
Budapest, 2017. július 30.A győztes Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 30-án.MTI Fotó: Kovács Tamás
TOKIÓ 2020
nyári olimpiai játékok
Nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út…
Élj át minden pillanatot!
Hivatásos Elite úszók

A klub csúcsa, ahova megtiszteltetés bekerülni, ugyanakkor kőkemény munkával bárki előtt nyitva az ajtó, ha a céljai között szerepel, hogy a hazai és nemzetközi elitversenyeken induljon. A csoport úszói heti 8-10 szárazföldi és medencés edzést végeznek a szakmai stáb magasszíntű háttértámogatásával.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
oktatas@ironswim.hu

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
klub@ironswim.hu

Adatkezelési tájékoztató

Ifjúsági Junior képzés

Az ifjúsági korú versenyzők szintén heti 8-10 szárazföldi és medencés edzéssel készülnek a korosztályos megmérettetésekre. Az erőnléti edzés, melyet kiválóan felszerelt tornateremben végeznek, kiegészül saját testes, gyógytornász segítségével összeállított tornával. A legmodernebb eszközökkel és módszerekkel dolgoznak azért, hogy bekerüljenek az elitcsoportba.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
oktatas@ironswim.hu

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
klub@ironswim.hu

Adatkezelési tájékoztató

Serdülő Youth képzés

Heti 6-8 edzéssel, saját testes, gyógytornász segítségével összeállított tornával kiegészítve az itt úszókat arra készítjük fel, hogy a legjobb eredményeket érhessék el saját korosztályuk országos bajnokságán, néhány esetben akár külföldi utánpótlásversenyeken.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
oktatas@ironswim.hu

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
klub@ironswim.hu

Adatkezelési tájékoztató

Gyermek Kids képzés

A legfiatalabbaknál az intenzív technikai felkészítésre fókuszálunk, a heti 5-6 medencés edzés mellett már itt is bevezetjük az életkor sajátosságait is figyelembe vevő saját testes, gyógytornász segítségével összeállított tornát, felkészítjük a gyermekeket a következő szintre lépésre.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
oktatas@ironswim.hu

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
klub@ironswim.hu

Adatkezelési tájékoztató

Masters Senior képzés

A cél nem csak az egészségmegőrzés, egyre több az olyan úszó, akik az élsport helyett, esetleg utána, ugyanolyan motiváltan szeretnének készülni a hazai és nemzetközi masters-versenyekre. Mi nekik is megadjuk azt a magasszintű háttértámogatást, mint klubunk többi úszójának.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

KAPCSOLAT

ÚSZÁSOKTATÁS

Takács Mónika
+36-70-209-4795
oktatas@ironswim.hu

ÚSZÓ KLUB

Kordics Edit
+36-70-387-3743
klub@ironswim.hu

Adatkezelési tájékoztató

Akiknek a szemében Te mindig bajnok vagy!
Az Iron Swim Budapest Klub edző csapata

Petrov Árpád

Vezetőedző

Petrov Árpád, vezetőedző

Sportcsaládból érkezett, több mint másfél évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, mint úszóedző. Hat évig Magyarországon tevékenykedett segédedzőként, tíz évet Svájcban dolgozott klubszinten, illetve az utánpótlás-válogatott vezetőedzőjeként. Jellemzően viszonylag kevés gyerekből kis vízfelületen kellett eredményt kovácsolnia, ami sikerült is. Magyarországon világversenyeken szereplő úszók felkészítéshez asszisztált, Svájcban nemzeti szinten ért el mérföldkőnek számító eredményeket.

„A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel.” (Seneca)

Lazar Zlatic

Edző

Lazar Zlatic, Edző

Úszó és edzőként is dolgozik. Rióról egy másodperccel maradt le, ennyi hiányzott, hogy bekerüljön a szerb válogatottba, de úgy érzi, van még ideje. Nagyon szeret edzősködni, sokkal jobb edzőnek tartja magát, mint amilyen úszó. Fontosnak tartja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az edzéseken, de ha munkáról van szó, nem ismert tréfát. Mindent elkövet, hogy a tanítványai beleszeressenek a sportágba, ahogy vele is történt ötéves korában.

“A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. (…)

Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár és közben viseld el a pofonokat. Ne mutogass másra. Ne mondd, hogy nem Te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki, ez gyáva duma, és Te fiam nem vagy gyáva. Te jobb vagy annál!”

Fekete-Tibori Nóra

Edző

Fekete-Tibori Nóra, Edző

Junior erőemelő világbajnok, kétgyermekes édesanya. A Testnevelési Egyetemen végzett testnevelő-edzői szakon, majd úszásból szerzett szakedzői diplomát. Különleges érzéke van a gyerekekhez, nagyon szeret emberekkel dolgozni. A tornaterem és az uszoda az a hely, ahol a leginkább otthon érzi magát. Dolgozott az úszásoktatásban, az Iron Swimben szárazföldi és medencés edzéseket is tart. Úgy véli, a legjobb eredményt akkor lehet elérni, ha az ember kitűz maga elé egy célt és meghatározza az utat, amin haladnia kell előre.

„Tűzz ki magad elé célokat! Egy nagyot és sok kicsit. Majd érd el őket! Én is e szerint élek, akár otthon, akár a sportban, akár a munkában. Ez a kulcsa mindennek!”

Kiss Dóra

Edző

Kiss Dóra, Edző

Amerikából jött, mestersége címere sportpszichológus, de profi úszópályafutása befejeztével – egyelőre – az edzősködést választotta. Úgy véli, hogy ilyen mennyiségű edzésmunkát, mint az úszóké, csak belső motivációból lehet elvégezni, ezért pedagógusként is beszélget a gyerekekkel. Amerikai egyetemen tanult, nem véletlen, hogy a vidám hangulatú, felszabadult, de eredménycentrikus munkában hisz. Fiatalkora ellenére korosztályos bajnoki címek, érmek és sok-sok egyéni csúcs díszítik edzői pályafutásának első évét.

„Mindig úgy viselkedj egy gyermekkel, mintha már elérte volna mindazt a csodálatos dolgot, amire vágyik. Mert ha van, aki hisz benne és arra ösztönzi, hogy higgyen magában, akkor meg is fogja valósítani az álmait!”

Mi a Titok ?

Van egy pillanat, amikor reggelente belenézel a tükörbe: elszántad magad vagy nem? – LeBron James

Elhivatottság
Kitartás
Kemény munka
x3

Olimpiai bajnok

x7

Világbajnok

x14

Európa-bajnok

ÉLET AZ IRON SWIM BUDAPEST KLUBBAN
Legyél részese te is!

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET

CONTACT INFORMATION

50 East 52nd Street
Brooklyn, NY 10022
United States
+1322224332
+1323345455

Do you have questions about how Economist can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.

Hard Work Always Pays Off
A kemény munka MINDIG kifizetődik!