Híreink

Elindult az oktatás az Iron Swim Schoolban!

Hosszú Katinka klubjában, az Iron Swimben már augusztus végén elindult a munka, közel 100 versenyúszó rendszeresen végzi az edzéseket, a legjobbak rajthoz állhattak a budapesti Világkupán, és a hétvégén már az első hazai megmérettetésén is túl van a teljes csapat – szép sikerrel, amit a több mint 30 érem és a sok-sok egyéni csúcs fémjelez. A háromszoros olimpiai bajnok úszóiskolájában, az Iron Swim Schoolban viszont ma indult az oktatás.

Több mint 400 gyermek és szüleik szavaztak bizalmat Katinkának és programjának, ennyien vettek részt az elmúlt hetek szintfelmérőin és közülük a legtöbben már foglaltak órákat is erre a hónapra. Az úszóiskolában 5 osztályba sorolják a gyermekeket, hogy mindenki a saját szintjének megfelelő oktatásban részesüljön. „A kiscsoportos órák azt jelentik, hogy hatékonyan és akár differenciáltan is tudnak foglalkozni a gyermekekkel oktatóink” – mondta a programról Henk Bernadett, az Iron Swim School menedzsere.

Az Iron Swim School oktatói egyetemet végzett szakemberek, többségük az úszósportból érkezett, korábban versenyúszó volt, de az elsődleges, hogy mindnyájan több éves tapasztalattal rendelkeznek a sportág és az oktatás terén is.

Az úszóiskolába nem csak gyermekek jöhetnek, szeretettel várnak minden, az úszás, mint szabadidősport iránt érdeklődő felnőttet is, aki szeretné szakember segítségével megtanulni a sportág alapjait, vagy csak tökéletesítené a régen megkopott úszástudását.

Az Iron Swim School óráit a létesítményt üzemeltető BP2017 Nkft-vel kötött hosszútávú szerződés alapján a Duna Arénában tartják.

„Nagyon örülök, hogy elindult az oktatás az iskolámban – mesélte lelkesen Hosszú Katinka. – Az úszás egy csodálatos sportág, nekem már 25 éve az életem részét képezi, és őszintén mondom, soha nem szeretnék megválni tőle. Azért is jó, mert fiatalon és idősebb korban is űzhető, akár egészségmegőrzés céljából, akár hobbiként, de természetesen örömmel várjuk azokat az ambiciózus gyerekeket, akik egyszer majd olimpiai bajnokok szeretnének lenni, és most készülnek megtenni az első lépéseket ezen az úton. Büszke lennék, ha egyszer elmondhatnám valamelyikükről, hogy nálunk indult a pályafutása!”