Híreink

Véget ért az Iron Swim Budapest úszósulijának első táborhete – micsoda hét volt!

Víz az uszodában, víz a strandon; játék a medencében, játék a parton; Katinka látogatása; játszóházi kirándulás. Hogy nem unatkoztak a gyerekek, az biztos! Sőt, a felnőttek sem! Oktatóink is élvezték az Iron Swim Budapest úszósulijának első nyári táborát.

Debreceni Nóra: „Nagyon jó volt, hogy állandó csoporttal tudtam dolgozni, mert a gyerekek így gyorsabban fejlődtek. Élmény volt számomra az is, hogy a kisvizes csoportommal az utolsó nap már a nagyvízben úsztunk.”

Fülöp Xénia: „Több jó dolog is elmondható már az első hét után. Elsődlegesen kiemelném az oktatói csapatot. Ami pedig a gyerekeket illeti, nagyon a sajátomnak éreztem a kis csapatom, teljes összhangban tudtunk együtt dolgozni, és elmondhatom, hogy mindenki elérte a heti kitűzött célját.”

Perneki Attila: „Számomra a legjobb az volt, hogy végre több időt tölthettünk a gyerekekkel, jobban megismerhettük őket. Ez alatt az egy hét alatt mindenki nagyon sokat fejlődött, és szerintem egy óriási élménnyel gazdagodva zárják az eheti tábort.”

Vados Bence: „A társaság igen hamar összeszokott, kicsik és nagyok egyaránt. Ismét bebizonyosodott, hogy a víz szeretete mekkora összetartó erő. Jó volt látni a táborozók arcán az örömöt és mosolyt, amit a hét során gyűjtött élmények csaltak az arcukra.”

Takács Mónika: „Nekem az tetszett igazán, hogy a sok gyermek közül mindenki megtalálta a maga társaságát és jól elszórakoztatták egymást. Remek kis csapat jött össze, jól néztek ki a vagány fejkendőkben. Összességében nagyon fegyelmezettek voltak a gyerekek, főleg az úszásnál. A tábor végére azért mindenki nagyon elfáradt a sok mozgástól és élménytől, úgyhogy biztos pihenéssel telik majd a hétvége!

Hétfőtől folytatás egészen hat héten át!