Híreink

Új forma, intenzív oktatás – 3 hónapos kurzusok az Iron Swim Budapest úszóiskolában

Míg egyesek a rugalmasságra esküsznek, másokat a célok vezérelnek és elérésük érdekében tenni is hajlandók. Éppen ezért a megszokott, szabadon variálható órák mellett az idei szezonban elindítunk egy tanfolyami rendszert is úszóiskolánkban: az új 3 hónapos kurzust.

„Az előző iskolaszezonban azt tapasztaltuk, hogy sok gyermek heti több alkalommal jár hozzánk, vagy azért, mert gyorsabban szeretne haladni, vagy egyszerűen csak szeret úszni, és az óráink rendszeres rekreációs tevékenységet jelentenek számára – magyarázza Takács Mónika, az Iron Swim Budapest úszóiskolájának oktatási menedzsere. „Ezért arra gondoltunk, hogy a sokak számára bevált szabad rendszer mellett létrehozunk egy intenzív kurzust, amely három hónapig tart, és heti kettő (Iron 1-2), illetve három (Iron 3-4-5) alkalmat ölel fel. Mivel a csoportot ugyanazok a diákok alkotják, és ugyanaz az oktató tartja az órákat, az elszántak és rendszeresen járók számára hatékonyabb előrehaladást tudunk biztosítani.”

„Azoknak ajánljuk az új tanfolyami rendszert, akik rendszeresen vállalják a heti több alkalmat, akik úgy érzik, hogy a gyermek tanulékony, nem fél a víztől, és örömmel úszik. Terveink szerint a 3 hónapos tanfolyam óráit szintenkénti bontásban tartjuk kedd-csütörtök (Iron 1-2), illetve hétfő-szerda-péntek (Iron3-4-5) délutánonként. Az első kurzus októberben indul, és december végéig tart. A tanfolyam díját nem óránként, hanem egy összegben kell fizetni, ami kedvezményesebb, mint az alkalmankénti díj, így a szorgalmasan járók számára egy minden szempontból megfelelőbb oktatási formát próbáltunk létrehozni.”

„Az új kurzusra régi diákjaink a saját szintjükön kapcsolódhatnak be, míg új diákjainknak először regisztrálniuk kell és az úszóprofil létrehozása után tudnak szintfelmérőre jelentkezni, hisz ez a feltétele, hogy iskolánkban tanulhassanak. A jelentkezés pontos menetéről és a tanfolyam árairól hamarosan tájékoztatást nyújtunk. Addig is, ha kérdésük van, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken kereshetnek minket.”