Híreink

Januárban újabb kurzus indul az Iron Swim Schoolban!

Hamarosan zárul az Iron Swim School első háromhónapos kurzusa, mely során közel 500 gyermek és felnőtt ismerkedett az úszás alapjaival, vagy éppen tökéletesítette a már korábban megszerzett tudását, hogy akár a szabadidő-, akár a versenysport területén folytassa majd a saját egyéni céljainak megfelelően.

„Iskolánkban csoportos és egyéni, gyermek- és felnőttoktatás is zajlik – mondta Henk Bernadett, az Iron Swim School oktatásért felelős menedzsere. – A gyermekeket öt osztályba soroljuk, ezután minden család a saját igényeinek, céljainak és életvitelének megfelelően maga döntheti el, hogy órarendünk alapján hány alkalommal, milyen időpontokban és mely oktatóktól szeretnének órákat venni gyermekük számára. Online felületünknek köszönhetően a foglalás menete, a fizetés, az időpontok módosítása rendkívül egyszerű, ahol ráadásul a szintek kritériumrendszere, illetve a gyermek fejlődése is nyomon követhető. Felnőttek számára is vannak csoportos óráink, de akár a gyerekek, akár a felnőttek vehetnek egyéni órákat is, ha az ő elképzeléseiknek ez jobban megfelel.”

Januárban újabb háromhónapos kurzus indul, így azok is becsatlakozhatnak, akik eddig halogatták az úszástanulás elkezdését, vagy egyszerűen csak megtetszett nekik iskolánk, és nálunk szeretnék folytatni az új esztendőben. Az oktatáson való részvétel előfeltétele egy ingyenes szintfelmérő, amelyre más most foglalhatnak időpontot. Oktatóinkról honlapunkon tájékozódhatnak, ha pedig regisztrálnak, belső hírfolyamunkon az oktatással kapcsolatos minden fontos információ birtokába juthatnak.

Várjuk szeretettel az úszni vágyókat, addig pedig mindenkinek sportban gazdag karácsonyt kívánunk!