Híreink

„A célok tekintetében az a legfontosabb, hogy legyen egy!”

Cél nélkül nekivágni egy évnek? Ez elképzelhetetlen az Iron Swimnél, ahol a kemény munka mellett a határozott célkitűzés, a célok motiváló hatása fontos összetevői a klub filozófiájának. Megkérdeztük hát a klub úszóit, edzőit, hogy ők mit tűztek ki maguk elé a 2019-es esztendőben.

Kiss Dóra, edző: Az elsőszámú cél, hogy összetartsam a csapatot és egy jó kis brigádot rakjunk össze, teljesítmény szempontjából nem merem elmondani, mert ők is megijedhetnek tőle, de én biztos vagyok benne, hogy képesek rá.

Bujdosó Zsombor: Az idei legnagyobb célom, hogy kijussak az EYOF-ra!

Okos Glória: A felnőtt országos bajnokságon egy érem!

Juhász-Dóra Richárd: Egy érem a Gyermek Ob-n!

Stankovics Mira: Mindenképpen szeretnék javítani az időimen, és szeretném megszerezni a második aranyérmemet mellúszásban.

Bóna Benedek: Az a célom 2019-ben, hogy a Gyermek Ob-n döntőzzek, és lehetőleg első helyen végezzek.

Lazar Zlatic, edző: „A saját célom az úszásban az, hogy kijussak a kvangdzsui világbajnokságra. A tanítványaimnál pedig, hogy minél többen döntőbe jussanak a korosztályos Ob-n. Tavaly az volt a cél, hogy eljuttassam őket oda, ezt teljesítettem, idén pedig legalább egy döntőst szeretnék.”

Zelenai Zénó (jobbra): Tavaly megvolt az Ob, 2019-ben pedig szeretnék egy érmet is elhozni az országos bajnokságról.

Balogh Áron: A célom, hogy ússzam egy Ob-szintet, lehetőleg gyorsban, a másik pedig, hogy Zénóval mi nagy rapperek vagyunk, és mivel ő most elmegy az iskolájából, kitaláltuk, hogy búcsúzásként előadjuk a USNK egyik számát, és még írunk egyet mi is, és érdekel, hogy megtapsolnak-e.

A célok tehát megvannak, nem maradt más, mint a kemény munka! Mert Katinkától tudjuk: A kemény munka mindig kifizetődik!